Ενημέρωση από το διήμερο εγκαινίων του νέου κοινωνικού χώρου Ovradera

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν τα εγκαίνια του κοινωνικού χώρου Ovradera.

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου πραγματοιήθηκε η Εκδήλωση-Συζήτηση: “Εκπαιδευτικό-Εργασιακό-Ασφαλιστικό: Επίθεση στον κόσμο της εργασίας από τα θρανία ως τη σύνταξη” από την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης και τη Συλλογικότητα Αναρχικών από τα Ανατολικά, παρέχοντας ένα ιστορικό πλαίσιο και σχολιάζοντας την κατάσταση αναφορικά με τα τρία αυτά ζητήματα, αναλύοντας τα νομοσχέδια που έχουν περάσει τόσο στο παρελθόν όσο και μετά το ξέσπασμα του Covid-19 και την επιβολή της καραντίνας, και μιλώντας για τους αγώνες που έτρεξαν και την αναγκαίοτητα συνέχισης και σύνδεσής τους.
Στην εκδήλωση παρενέβησαν και εκπαιδευτικοί, ντελιβεράδες που συμμετείχαν στο νικηφόρο αγώνα των εργαζομένων στην e-food, και άλλοι εργαζόμενοι.

Την Τρίτη 2 Νοέμβρη έγινε η προγραμματισμένη συλλογική κουζίνα στη στοά απέναντι από το κοινωνικό κέντρο, στην οδό Επισκόπου Αμβροσίου. Δυστυχώς λόγω ενός προβλήματος υγείας της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε ένας από τους μουσικούς, ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του ρεμπέτικου, οπότε η βραδιά συνεχίστηκε με μπαρ.

Ευχαριστούμε όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που τίμησαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *