ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Τον Ιανουάριο του 2020 πραγματοποιείται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται 3 συλλήψεις και συγκεκριμένα οι σύντροφοι Μιχαηλίδης, Αθανασοπούλου και Βαλαβάνη. Στην κατοχή τους βρέθηκε οπλισμός την ευθύνη του οποίου έχει αναλάβει ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο σύντροφος είχε αποδράσει από τις αγρο

τικές  φυλακές στις οποίες κρατούνταν προκειμένου να γευτεί και πάλι την ελευθερία αλλά και να συνεχίσει τον αναρχικό αγώνα. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία με τις γνωστές πλέον σε όλους μας παράνομες πρακτικές της κατά την διάρκεια της αναζήτησης του Γιάννη όσο ήταν στην παρανομία, παρενοχλούσε και παρακολουθούσε τακτικά τόσο τους συγγενείς του όσο και τους συγγενείς των δύο συντροφισσών. Το δικαστήριο που αφορά την υπόθεση, μια υπόθεση η οποία έχει εμπλουτιστεί με τα σενάρια της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε στις 31/5/2021.

Λίγες μέρες νωρίτερα ξεκίνησε τ

ο εφετείο του συντρόφου Μ.Σεϊσίδη για την φερόμενη συμμετοχή του στην ληστεία της Εθνικής Τράπεζας της Σόλωνος που πραγματοποιήθηκε το 2006.  Κατά την διάρκεια της ληστείας αυτής τραυματίζεται από αστυνομικά πυρά ο Σ. Σεϊσίδης με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του. Η εκδικητική μανία των μπάτσων όταν πρόκειται για αναρχικούς αγωνιστές είναι μοναδική ενώ τη σκυτάλη μετά τις συλ

λήψεις αναλαμβάνουν τα media και η δικαστική εξουσία. Συγκεκριμένα πρωτόδικα ο σύντροφος καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης μια ποινή που όποιος και όποια ζει στην ελληνική πραγματικότητα φαντάζει αδιανόητη αν κρίνουμε με βάση τις ποινές που έχουν απαγγελθεί κατά καιρούς στα παιδιά του συστήματος όπως υπουργούς, μαφιοζοεπιχειρηματίες, η ακόμα και άτομα του εθνικιστικού-φασιστικού παρακράτους.

Την περίοδο που διανύουμε οι αστικές δυνάμεις εκμεταλλεύονται τόσο την  γενικευμένη κοινωνική απαισιοδοξία και ματαιότητα που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και την περίοδο της πανδημίας παίρνοντας νομοσχέδια που δυσχεραίνουν την πραγματικότητα για το σύνολο των από τα κάτω ενώ αυξάνουν με κάθε τρόπο τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών. Ενδεικτικά είδαμε να ψηφίζονται το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, αντεργατικό νομοσχέδιο, την ΚΥΑ που επί της ουσίας μπλοκάρει τις αιτήσεις στο 90% των αιτούντων άσυλο, την αύξηση της αστυνομοτρομοκρατίας, το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο και πολλά πολλά άλλα. Την ίδια στιγμή φυσικά η καταστολή στοχεύει όσους και όσες κρατάν ζωντανές τις αντιστάσεις και συνεχίζουν να αγωνίζονται, είτε αυτό συμβαίνει μέσα ή έξω από τις φυλακές, είτε συμβαίνει με μαζικές κινητοποιήσεις και δημόσιες παρεμβάσεις είτε συμβαίνει μέσω επιθέσεων σε κρατικούς και καπιταλιστικούς φορείς. Για αυτό και το κράτος εξαντλεί την εκδικητική του μανία πάνω στους συντρόφους μας που δεν σκύβουν το κεφάλι, έτσι ώστε να δείξουν τι έρχεται για όποιον και όποια δεν συμμορφώνεται με τις κρατικές επιταγές. Εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη στους έγκλειστους συντρόφους μας, συνεχίζοντας τον κοινό μας αγώνα.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΗΛΙΔΗ, ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕΙΣΙΔΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *