Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 19/5

4c9z8ddMiΤην Πέμπτη 19 Μάη οι ανύπαρκτοι στην πόλη μας ιερολοχίτες, που στην καλύτερη μαζεύουν τριγύρω τους λιγοστούς ακόμη στρατόκαυλους, φασίστες και παπαδαριό, καλούν πορεία κατά του μουσείου του Κεμάλ Ατατούρκ, προσπαθώντας να βγάλουν στο δρόμο τον εθνικιστικό, ρατσιστικό τους οχετό.

Επειδή η εθνική ενότητα είναι η ενότητα ανάμεσα σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, η ενότητα που τα αφεντικά προωθούν για να συνεχίζουν να μας ξεζουμίζουν.

Επειδή η ρητορική της ισλαμοφοβίας, που ομάδες όπως η σαν και αυτήν αρέσκονται να χρησιμοποιούν, δίνει πάτημα στην ευρωπαϊκή αντιμεταναστευτική πολιτική. Μια πολιτική, η οποία είναι υπεύθυνη για τον βασανισμό, τον εγκλεισμό και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον τόπο τους λόγω των πολέμων που προκαλούν τα κράτη και τα αφεντικά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Επειδή οι δρόμοι είναι ο χώρος που εκδηλώνονται οι πορείες, οι απεργίες, οι συγκρούσεις όσων παλεύουν για έναν κόσμο ελεύθερο και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε βορά στον εθνικό-θρησκευτικό εμετό ξενοφοβίας των Άνθιμων, των έφεδρων δολοφόνων, των φασιστών.

Επειδή η αντιφασιστική δράση οφείλει να είναι κομμάτι της συνολικής αντικρατικής και αντικαπιταλιστικής δράσης, αλλά και δράση αδιαμεσολάβητη και αντιθεσμική.

“ΝΤΟΠΙΟΙ” ΚΑΙ “ΞΕΝΟΙ” ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 17.00 στην συμβολή των οδών Παπαζώλη και Αγ. Δημητρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *