Αλληλεγγύη με τον αγωνιστή Γρηγόρη Τσιρώνη

DCIM100MEDIAΟ Γρηγόρης Τσιρώνης κατηγορήθηκε μαζί με τους Μάριο και Σίμο Σεισίδη για συμμετοχή στην ληστεία της τράπεζας στην οποία συνελήφθη έπειτα από ένοπλη συμπλοκή ο Γ. Δημητράκης το 2006.

Έκτοτε και για 9 χρόνια παρέμεινε σε καθεστώς παρανομίας. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του στοχοποιήθηκε από τα media ως ένας από τους “ληστές με τα μαύρα” και για όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για κάθε ενέργεια “με άρωμα τρομοκρατίας”, με αποτέλεσμα να του προσάψουν και άλλες 7 ληστείες, αλλά και να τον επικυρήξουν, τον Οκτώβριο του 2010 (οι τότε υπουργοί Παπακωνσταντίνου και Χρυσοχοίδης) για 600.000 ευρώ -για τις παραπάνω ληστείες έχουν ήδη αθωωθεί ο Σίμος Σεϊσίδης και ο Γιάννης Δημητράκης-.

Ο σύντροφος συμμετέχει ανυποχώρητα στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και αυτό είναι αφενός ένας λόγος από το κράτος για τη στοχοποίησή του, αλλά αφετέρου ακόμη ένας λόγος για εμάς για να σταθούμε στο πλάι του.

Οι δίκες αγωνιστών και οι πολυετείς φυλακίσεις τους, επιδιώκουν να τους κρατήσουν μακριά μας και να τους απομονώσουν. Οι έγκλειστοι αγωνιστές όμως είναι κομμάτι των αγώνων που δίνουμε για την συλλογική απελευθέρωσή μας από τα δεσμά του καπιταλισμού, βρίσκονται ανάμεσά μας και μας δίνουν ώθηση να αγωνιστούμε μαζί με αυτούς, για αυτούς και για όλους τους εξεγερμένους, τους εκμεταλλευόμενους, τους από τα κάτω αυτού του κόσμου.

Με αφορμή τη δίκη του, η οποία ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου κολλήθηκαν στράτσα σε διάφορες περιοχές των ανατολικών περιοχών της Θεσσαλονίκης.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *