Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

as

Αφίσα που κολλιέται στις περιοχές του Φαλήρου και του Διοικητηρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου φασίστες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε πόρτα που βρίσκεται δίπλα (!) από την κατάληψη libertatia στη Λ. Στρατού. Λίγες μέρες μετά, το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου, οι ίδιοι -κατά δηλώσεις τους- τοποθέτησαν έξω από την πόρτα της κατάληψης Τerra Incognita στην Ολύμπου δυο γκαζάκια με απόσταση μεταξύ τους λουζοντάς τα με πετρέλαιο (!!) και βάζοντας φωτιά σε ένα κορδόνι (!!!).

Η απύθμενη ηλιθιότητά τους δεν αναιρεί το ότι είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου. Η δουλειά που φέρουν σε πέρας για λογαριασμό του κράτους δεν είναι ικανή για να τους προστατέψει από τον κόσμο του αγώνα.

Ξέρουμε καλά πως η εκμετάλλευση από το κεφάλαιο δεν γνωρίζει χρώμα, έθνος και φυλή.

Ξέρουμε καλά πως η κρατική και παρακρατική καταστολή στοχεύει όσους και όσες αντιστέκονται συλλογικά και δε θυσιάζουν τη συνείδησή τους στο βωμό της ατομικής επιβίωσης.

Απέναντι στη φτωχοποίηση, στην καταστολή, σε κάθε είδους καταπίεση οφείλουμε να οργανωθούμε μαχητικά για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες, για να τσακίσουμε τα αφεντικά και το κράτος, τους μπάτσους και τους φασίστες τους.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *